Noi nu doar spunem...NOI ȘI DOVEDIM!

Contact

Despre noi

De aproape 25 de ani suntem implicați cu precădere în sectorul ușilor iar înființarea firmei MONT-DOOR S.R.L. a fost decisă tocmai pentru a ajuta clientul în a face cea mai bună și corectă alegere pentru căminul său. Numele firmei îmbină cele două elemente constitutive ale unui rezultat optim: ușă - montaj. Orice ușă chiar și de calitate superioară dacă este montată incorect nu mai are utilitate, ci doar aspect. Numai când aspectul este plăcut ochiului iar utilitatea este deplină, putem spune că o ușă oferă și satisfacția așteptată.

Ne mândrim mereu cu rezultatele lucrărilor noastre ⭐⭐⭐⭐⭐

Convinge-te singur!

Firma MONT-DOOR S.R.L. oferă produse și soluții pentru:

  • uși de înaltă siguranță pentru intrare în apartament
  • uși antiefracție pentru intrare în casă
  • uși de interior
  • uși antifoc
  • uși tehnice.

Toți partenerii noștri au tradiție veche și multă experiența în producerea de uși, iar colaborarea noastră cu majoritatea dintre ei depăsește 20 ani. Aproape un sfert de secol în care am învățat cât contează un partener serios, o relație cu oameni de calitate și cum putem transfera împreună aceste valori către clienții noștri.

Această „etapă a ușilor”, deși pare o problemă simplă într-o construcție, extindere sau renovare, cei care s-au lovit măcar o dată  de așa ceva, știu că nu e deloc simplu și fără o consultanță corectă, fără o consiliere tehnică profesională... rezultatele vor fi doar o insatisfacție și un regret. Târziu de cele mai multe ori...

Apelând la noi vă garantăm că veți primi cu siguranță soluția cea mai potrivită, în așa fel încât să plătiți minimum și să primiți maximum posibil pentru banii dumneavoastră. Doar pentru „a da bine” în fața clientului, noi nu promitem ceea ce știm că nu este posibil, însă ceea ce spunem, și facem!

Fiecare locuință are ceva particular în privința ușilor: de la culoarea sau modelele potrivite, până la specificitatea golurilor de zidărie. Considerăm că am întâlnit  pe parcursul atâtor ani, cam toate situațiile posibile, astfel încât acum să putem afirma cu cea mai mare certitudine, că nu există caz la care să nu putem oferi soluția potrivită.

Fabricile cu care avem parteneriat de mai bine de 2 decenii, ne asigură execuția ușilor exact pe soluția adaptată cazului dumneavoastră, iar montajul este supervizat de un inginer constructor, care în submeniul BINE DE ȘTIUT va și prezinta toate sfaturile și recomandările tehnice pe acest subiect.

Pentru că este total greșită, noi nu agream soluția atât de des întâlnită: “Ne descurcăm cu montajul. Meseriașul ce lucrează la noi știe de toate pentru că a lucrat și în afară. Pune el și ușile după ce termină cu zugraveala și de pus faianța”. Nimeni nu poate ști sau face de toate, iar la final rezultatele să fie cele așteptate. Soluția ce pare mai ieftină la început, se transformă în stres, timp pierdut, demontare și remontare corectă a ușilor, refinisare...etc, adică cheltuială mult mai mare și timp pierdut. De aceea avem oameni specializați pentru fiecare etapă a achiziției dumneavoastră.

Am constatat în decursul anilor ce anume își dorește orice client și credem că putem exprima asta în următoarea „ecuație”, a cărei soluție noi o deținem.

Ușă de calitate + Montaj corect = Satisfacție deplină + Zero probleme ulterioare

Tot ce mai avem de făcut este să vă dovedim că rezultatul acesteia este corect!

Ne mândrim mereu cu rezultatele lucrărilor noastre

Vizualizare